LISKOVAC.NET - Forum: CIGARETA - LISKOVAC.NET - Forum

Skok do sadržaja

Zatvori Eglen kutiju Shoutbox

ibroskokovi Icon : (11 March 2012 - 11:50 AM) halooo
Mico Icon : (20 May 2011 - 12:13 AM) imali koga
Mico Icon : (20 May 2011 - 12:12 AM) halo
hasib Icon : (09 May 2011 - 11:04 AM) Sta samo znaci unistiti jednu dobru prvobitnu stranicu koja je bila pravi hit, a sad elfatiha.
alma abdagic Icon : (02 March 2011 - 09:14 PM) e selime svi su izgleda zaboravili na stranicu ukopa nas facebook .....al de
Sele Icon : (25 February 2011 - 06:52 PM) Selam Liskovcani u domovini i u dijaspori izvinite ja bio i zaboravio na ovu stranicu
alma abdagic Icon : (21 January 2011 - 06:39 PM) halo liskovcani moji....slabo se nesto javljate morate oziviti stranicu.....pozdrav od mene
Enver N Icon : (12 January 2011 - 12:00 PM) Nebi se slozio da smo ocejfili... Cesto se ne slazem sa Hasibom ali isto mislim da je ovaj novi izgled unistio sve... Ovo je modernije i Nisvet je zbilja ulozio puno truda, mislio je najbolje. Prije je bilo nekako jednostavnije, pristupacnije... To je moje misljenje...
admin Icon : (10 January 2011 - 10:53 AM) powerslave, thx na ponudi, ali liskovcani su "oceifili" sa stranicom, tako da bi svakakav trud bio uzaludan..
powerslave Icon : (04 January 2011 - 10:23 PM) Nirfete da ti ne treba mozda neko iz Liskovca ko ima vremen za neke podatke za slike nove neke opcenit odogadjaje svjeze ja imam sad puno vremena a kod kuce sam pa bi mogli porazgovarati na msn???
alma abdagic Icon : (03 January 2011 - 02:20 PM) dajte malo zivnite po ovako posjecenosti stranice moze se ukinuti skroz ....
alma abdagic Icon : (03 January 2011 - 02:19 PM) sve najbolje u daljem zivotu i radu ,svim liskovcanima u nasoj napacenoj Bosni i u dijaspori povodom dolaska jos jedne Nove godine....
hasib Icon : (03 January 2011 - 10:07 AM) Ova stranica je sjebana izmjenom svoje prvobitnosti,i postala je sranje ,zato nema nikog, jer je vise nego grozna i izgleda ko smrtovnica. Treba nesto novo postaviti sa galerijom itd...
admin Icon : (28 December 2010 - 05:05 AM) Hallo! :)
Enver N Icon : (15 December 2010 - 08:46 PM) Kako je meni ovo tuzno. Sjecam se lijepih dana i noci provedenih na ovoj stranici... Dali nas je FB pregazio ili nesto drugo? Zalosno!!!
Enver N Icon : (15 December 2010 - 08:39 PM) Ovdje nema nase raje!? A zasto, bolan!?
haris91 Icon : (02 December 2010 - 06:25 PM) jao jao bas mi je drago da ova stranica jos postoji :) sjetim se vremena kad sam radio na forumu :D
rasimd Icon : (13 November 2010 - 02:29 PM) pozdrav mojoj raji
Enver N Icon : (12 October 2010 - 08:41 PM) Pozdrav Liskovackoj raji sirom planeta!!!
ibroskokovi Icon : (18 September 2010 - 08:14 PM) hiiii liskovcani
Smanji veličinu poruke

Stranica 1 od 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

CIGARETA Dali ste pusac? Sta mislite o cigaretama?

#1 Član je offline   Enver N Icon

• Senior
  • PipPipPip
  • Grupa: Administrators
  • Prijavljen: 05-December 08

Post icon  Posted 10 May 2009 - 06:38 PM

loveletter.gif Jedna po meni jako zanimljiva tema. Pusiti ili ne pusiti? Pitanje je sad? Sta mislite o nepusacima, pusacima, cigaretama? Dali ste pokusali prestati? Kako prestati pusiti? Sve vezano za cigarete... loveletter.gif

Attached File(s)

0

#2 Član je offline   Enver N Icon

• Senior
  • PipPipPip

Post icon  Posted 12 May 2009 - 02:11 PM

sFi_vikingax1.gif EVO SAMO JEDNA SLIKA ZA PUSACE! sFi_vikingax1.gif

Attached File(s)

0

#3 Član je offline   MIA Icon

• Senior
  • PipPipPip
  • Grupa: Legenda
  • Prijavljen: 04-February 08

Posted 17 May 2009 - 01:41 AM

QUOTE(Enver N @ May 10 2009, 06:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Dali ste pokusali prestati? Kako prestati pusiti? Sve vezano za cigarete... loveletter.gif

ja nisam nikada pokusala prestati pusiti,nit sam ikada prestala... tongue.gif zato sto nisam nikada ni pocela cool.gif nono.gif
nebi nikada htjela konzumirati cigarete... iz vise razloga,ja jednostavno ne razumijem smisao pusenja thumbsdown.gif
al ko voli,nek izvoli... dntknw.gif
Kad bi ljudi bili ljudi pa da brinu brige SVOJE...

De barni ovdje: http://www.omladina....saj-ovu-tisinu/
KAE HASE HUSI:-) http://www.youtube.c...feature=related
0

#4 Član je offline   evera Icon

• Clan
  • PipPip
  • Grupa: Aktivni Clan
  • Prijavljen: 01-February 08

Posted 17 May 2009 - 02:37 PM

Attached File  508.jpg (21.22K)
Number of downloads: 7

Attached File(s)

• Attached File  508.jpg (21.22K)
    Number of downloads: 6

0

#5 Član je offline   Enver N Icon

• Senior
  • PipPipPip

Post icon  Posted 09 June 2009 - 08:26 PM

wallbash1.gif Evo jos jedna mala slikica od mene! wallbash1.gif

Attached File(s)

0

#6 Član je offline   Enver N Icon

• Senior
  • PipPipPip

Post icon  Posted 09 June 2009 - 08:29 PM

sFi_vikingax1.gif A sta velite na ovog manglupcica? sFi_vikingax1.gif

Attached File(s)

• Attached File  fa.gif (25.75K)
    Number of downloads: 4

0

#7 Član je offline   hasib Icon

• Senior
  • PipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • Prijavljen: 15-March 09

Posted 16 June 2009 - 12:00 PM

Ako se prva cigareta ugasi u nosu;druga se nece nikada upaliti.
0

#8 Član je offline   Sele Icon

• Senior
  • PipPipPip
  • Prijavljen: 31-January 08

Post icon  Posted 16 June 2009 - 04:07 PM

STRASTVENI SAM PUSAC PUSIM DO 60 CIGARETA DNEVNO;ZNAM DA JE PUSENJE LAGANO SAMOUBOJSTVO,ALI NI OVAJ ZIVOT NIJE BAS NISTA VRIJEDAN,COVJEK NIJE NI SA CIM ZADOVOLJAN KAD BI IMAO CJELI SVIJET POKUSAO BI DA KUPI JOS JEDA.

0

#9 Član je offline   hasib Icon

• Senior
  • PipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • Prijavljen: 15-March 09

Posted 18 June 2009 - 10:36 AM

Pusaci me uvjek fasciniraju nacinom uzivanja ili bolje receno govorom tijela.Prvenstneno je upadljivo usisavanje i izduvavanje tog carobnog dima koji dopusta svaku vrstu fantazije od izrazavanja zadovoljstva pa do rastjeravanja silnih briga i poteskoca.
Uvazene dame su tu nenadmasne;pogotova kada drzi taj smrdljivi cik u opustenoj ruci tako da imas osjecaj da ce joj svakog trenutka,nedaj Boze ,ispasti i belaj napraviti.Strastveni pusaci su nesto bolji.Oni to rade prefinjeno, polako je vade kao da se plase i onda je liznu sa obje strane da sto duze traje i da dim postane gusci.Da belaj veci bude ,usudjuju se da ostatke profiltriranog dima kroz nos protjeraju,a pogled usmjere ka vrhu nosa da im ugodjaj sto zesci bude.Poslije tog izduvnog procesa, za veliko cudo, rodi se poneka ideja vodilja kojoj je realnost krajnji cilj.
Ta carobna cigareta,spasonosni koktel,uvjek vas vara i potura frazu "Bice bolje".
I tako u nedogled, zadnja cigareta preporucuje slijedecu sa nadom da slast ispuni praznu i uznemirenu dusu.
Samo tusenje cika predstavlja izraz srdzbe i vracanje starom nespokoju.Uznemirena ruka ponovo trazi malo vatre ,i pali novu srecu, u zadimljenom krugu.O Boze,spasi nas tih zadimljenih krugova. Amin!
0

#10 Član je offline   Nissinho Icon

• Clan
  • PipPip
  • Prijavljen: 13-February 08

Posted 29 August 2009 - 04:39 PM

Ja kazem k'o god moze prestati - PRESTAJ SMJESTA!! Isto tako za nove pusace, PRESTAJ ODMAH DOK JOS MOZES!!!

Pusenje je najgora stvar sto se moze desiti osobi osim teskih ovisnosti drogi i alkoholu. Ja kvitam vec godinama i nikako. Nemam planove pusiti cijeli zivot i jos uvijek kvitam, i kvitat cu sve dok ne uspijem. Ali je vise nego tesko, u stvari cini se nemoguce ponekad.

Primjetio sam mnoga pogorsanja u zdravlju i vanjskom izgledu zbog pusenja, strasno. Bas planiram kvitati danas-sutra opet. nebil' uspio ovaj put haha. Zadnji put sam kvitao prije nekih mjesec dana, proslo desetak dana i opet sad.gif

Djeco, bacajte cigare! Ako hocete biti cool, igraj sport, radi sklekove citaj knjige, prije ili kasnije te svtari ce biti daleko vise cool nego pusenje napijanje itd.

Cigare - YUCK!
0

#11 Član je offline   Enver N Icon

• Senior
  • PipPipPip

Post icon  Posted 03 September 2009 - 04:41 PM

wallbash1.gif Nova vrsta Marlbora! wallbash1.gif

Attached File(s)

0

Stranica 1 od 1